Publicat de: constructii | 5 mai 2010

Finlandezii vor sa construisca locuinte in Bucuresti

Firma BDY Invest, parte a fondului de investitii finlandez Ahlstrom Capital, vrea sa construiasca 714 locuinte pe soseaua Alexandriei din Bucuresti, investitie de peste 25 milioane euro, apartamentele din prima etapa urmand sa fie disponibile in acest an la preturi incepand de la 41.000 euro.

Prima etapa a proiectului cuprinde sapte blocuri cu patru etaje totalizand 420 apartamente, de una, doua si trei camere. Lucrarile la primele doua blocuri sunt deja in curs de executie, termenul de predare fiind luna decembrie 2010, se arata intr-un comunicat al organizatorilor targului imobiliar Project Expo.

Preturile de achizitie a locuintelor din prima faza a proiectului, denumita Scandinavia Residence, pornesc de la 41.000 euro, cu TVA de 5% inclus, si avand un loc de parcare gratuit. Acest proiect va fi lansat la targul imobiliar Project Expo, care va avea loc in perioada 7-9 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Scandinavia Residence face parte, impreuna cu ansamblul Fortuna Residece, din proiectul WRP West Residential Park, care va cuprinde un numar total de 714 unitati locative si va atrage o investitie de peste 25 milioane euro.

Potrivit datelor publicate pe site-ul fondului, Ahlstrom Capital va construi proiectul pe un teren de circa 22.000 de metri patrati, pe care il detine din 2008.

Fondul de investitii Ahlstrom Capital are 216 actionari, institutii financiare si persoane fizice si detine cladiri de birouri in Finlanda, precum si imobile industriale in Estonia si Olanda.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: