Publicat de: constructii | 4 martie 2012

Cresterere a numarului de autorizatii emise in patru regiuni

Sectorul de cladiri rezidentiale a inregistrat o crestere a numarului de autorizatii eliberate in patru regiuni ale tarii, in luna ianuarie 2011 comparativ cu aceeasi perioada de acum un an, potrivit datelor transmise de Institutul National de Statistica.
Astfel, in regiunea Nord-Est au fost emise cu 70 de autorizatii mai multe in prima luna din 2012 fata de ianuarie 2011. Totodata, in regiunea Sud-Est si Sud-Muntenia au fost emise cu 32 mai multe autorizaţii in fiecare regiune, iar in regiunea Vest cresterea a fost de 2 autorizatii.
Per total insa in luna ianuarie au fost emise cu 0.5% mai putine autorizatii pentru cladiri rezidentiale la nivel national fata de aceeasi luna a anului 2011. Numarul total de autorizatii emise pe sectorul rezidential se ridica la 1.732, din care 68,2% au fost emise pentru zona rurala.
Scaderi ale numarului de autorizatii emise au fost inregistrate in regiunile Nord-Vest (-58 autorizaţii), Bucuresti-Ilfov (-44 autorizaţii), Sud-Vest (-24 autorizaţii) si Centru (-18 autorizaţii).
In schimb in ceea ce priveste suprafata utila totala din cladirile rezidentiale autorizate s-a inregistrat o crestere de la 315.204 mp in ianuarie 2011 la 316.736 mp in anuarie 2012.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: