Publicat de: constructii | 24 Martie 2012

Un nou parc va fi amenajat in zona Zorilor din Cluj-Napoca

Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca a aprobat asocierea cu Consiliul Local Cluj-Napoca pentru amenajarea unei paduri-parc si a unei gradini agrobotanice in Cluj-Napoca. Parteneriatul va fi supus supus aprobarii si in sedinta Consiliului local programata pentru astazi, 29 februarie 2012.
In cadrul asocierii, USAMV va pune la dispozitie intreaga suprafata de 6 hectare a parcului si a gradinii agrobotanice, iar Primaria Cluj-Napoca se va ocupa de amenajarile necesare. Asocierea se va incheia pe o perioada initiala de 10 ani, cu posibilitate de prelungire.
„Ameanjarea padurii-parc si a gradinii agrobotanice se va realiza in doua etape. In prima etapa se va realiza un parc public pentru toti cetatenii municipiului, dar cu precadere pentru cei din Zorilor, pentru ca in aceasta zona nu exista niciun parc la ora actuala. In cea de-a doua etapa, se va amenaja o gradina agrobotanica la nivel european, cu acces controlat, care va fi cu siguranta una dintre cele mai agreabile destinatii pentru petrecerea timpului liber din municipiul nostru”, a declarat primarul interimar Radu Moisin.
Amenajarea padurii-parc se va realiza intr-un termen de trei luni, urmand ca amenajarea gradinii agrobotanice sa se faca pana la finele acestui an.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: